Елена Ристевска доби Сваровски кристали

Loading...

Први пренесуваме и за новите Сваровски кристали кои Елена Ристевска ги доби на подарок, како што самата извести на Инстаграм и Фејсбук.

Бидејки знаеме дека таа има голема публика а немаат сите паметни телефони и неможат да дојдат до нејзиниот профил таму, ја пренесуваме брзо и едноставно до цела Македонија.

Па, честитки Елена и среќна нова година. Да си редиш успеси во 2013 колку што си сакаш…

А еве го и текстот под сликата:

…Ова ми е поклон од м2 продукција ѕвезда од Сваровски која носи повеќе значења едно од нив е денешниот ден-22.12.2012-јубилеј од првата потрага по ѕвезда на м2 ДЕСЕТ години од 2002год. и секако десетгодишнина од моето појавување на сцена:)Се испофалив ту ту…. 😀

loading...