Познатите во стилот на Мајкл Џексон

Loading...

Мајли Сајрус на својот последен концерт докажа дека го усовршила грабнувачкиот „crotch-grab“ потег смислен и изведен првпат на сцена од познатиот Мајкл Џексон пред околу три децении. Неговиот шокантен став оттогаш стана посредник за маневрирање за секој што сака да остави впечаток.

 

Погледнете неколку фотографии од славните на сцена изведувајќи го препознатливиот потег на почината икона.

 

 

 

 

 

 

 

 

Usher

 

Rihanna

Madonna

Miley Cyrus

Chris Brown

Nicki Minaj

Kanye West

 

loading...