Николина Пишеќ го истетовира датумот кога го запознала Видое

Loading...

 

Атрактивната хрватска водителка Николина Пишеќ ќе се омажи за српскиот бизнисмен Видое Ристовиќ, а дека љубовта измеѓу нив е голема потврдува и нејзината нова тетоважа.

„Тоа е дадум кој ни е многу важен, но не би говорела за тоа многу затоа што тоа е наша мала приказна, која само ние двајцата ја разбираме“. кажа Николина Пишеќ.

 

На водителката ова не и е прва тетовања, пред неколку години го истетовира името на својата ќерка Хана.

loading...