(Фото) Поголема група граѓани протестираат против Бранко

Loading...

 Поголема група граѓани продолжуваат да се спротиставуваат на однесувањето и политиката на Бранко Црвенковски и неговата матична партија СДСМ. 

Проследете фото!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24

 

loading...
Loading...