Пратеникот Китановски нападнат од Емилијан Станковиќ

Loading...

Илија Китановски , пратеник на ВМРО-ДПМНЕ e физички нападнат од пратеникот на СДСМ Емилијан Станковиќ.

Инцидентот бил спречен од колегите пратеници од ВМРО-ДПМНЕ.

Ова не е прв напад кој СДСМ го предизвика во законодавниот дом.

Како што знаете пратениците на СДСМ го нападнаа собраниското обезбедување дивеат во собраниската сала.

loading...
Loading...