Макрадули со нови закани кон пратениците и нивните семејства: “Ќе ви се одмаздиме“

Loading...

Кандидатот за градоначалник на СДСМ за град Скопје упатил закани до пратениците на мнозинството и нивните семејства. 

Пратениците изјавија дека тој се заканил дека ќе се освети на нив и на нивните семејства. 

„Еден од нас ќе остане жив, кој ќе се освети до внуци! Освета ќе има“, се заканил Макрадули.

„Ќе видите, имате фамилии“, додал Макардули. 

Ова не е прв случај на опозоционерот Макардули да упатува закани на пратеници на Собранието. Пред една недела, тој беше подготвен да истепа жена, пратеничка на владеачката партија. 

 

loading...
Loading...