Линдзи Лохан е премногу лута за трејлерот на „Scary Movie 5“

Loading...

Гледате таму каде што Линдзи вреснува и каде што се зборува за нејзиното отповикување на условната казна? Испадна дека тоа не е оригиналната сцена првично снимена.

 

 

Во верзијата што Линдзи ја видела и одобрила – нејзиниот филм „Henry – fully loaded“се појавува во тој момент на телевизија и затоа таа вреска. Делот со отповикувањето на условната казна е вметнато подоцна и Линдзи мисли дека ова се случило, бидејќи продуцентите биле многу лути со неа зошто била неподнослива за справување. Можеби имале право, но Линдзи е разочарана.

 

Следната недела, Линдзи треба да се сретне со нејзиниот6 тим за да разговара за прекршувањето на договорот. 

 

 

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

 

loading...