Ива Шариќ – празник за очите

Loading...

Денеска ви ја претставуваме Ива Шариќ, хрватски модел. Таа има 23 години и веќе е мажена за фудбалерот на Динамо Леко… Дури постаса на таа возраст и да е мајка. Добра пример и за нас…

Браво за Ива. 

Се разбира не загуби ништо од убавината која што можете да ја погледнете подолу.

 

 

 

 

loading...
Loading...