Пред и Потоа: Теа со неверојатна трансформација!

Нашата денешна кандидатка во рубриката Пред и Потоа е Теа Анастасова, а нашиот стилист Небојша Пешевски се погрижи за уште една неверојатна трансформација.

Во продолжение имате галерија од целокупното одвивање на трансформацијата. За косата се погрижи Весна Китановска, додека за шминката, нашиот веќе добро познат Небојша Пешевски.

 

 

Доколку сакате и вие да учествувате во нашата рубрика Пред и Потоа се што треба да направите е да се пријавите кај нашиот стилист Небојша Пешевски или на нашата фејсбук страница.

Пронајдете не на следниве мрежи: