Саша Ковачевиќ ја изневерува својата девојка!

Loading...

Пејачот Саша Ковачевиќ настапи во еден клуб, а притоа и призна за српски “ексклузив“ дека не бил секогаш верен во врските.

Освен тоа што ужива во љубовта, поп пејачот и вредно работи. Само пред неколку дена настани настинат, но тоа не му падна тешко затоа што веќе е навикнат.

 

– „Малку ме нервира кога настинат работам како денес, но сум работел 100 пати! Што да правам?“.

 

Пејачот во таа прилика откри нешто за кое досега не зборуваше во јавност. Имено, со насмевка одговори на новинарката која го праша дали понекогаш ги изневерува девојките.

-„Секогаш сум бил верен. Добро, не баш секогаш – морам да признаам“, призна Саша.

 

Што мислите, можел ли да одолее и да биде верен?

loading...