Како да направите новогодишна елка од хартија (видео)

Loading...

Ако сеуште не сте купиле новогодишна елка, не очајувајте. Ние имаме решение за вас, елка од хартија.

Елката од хартија е едноставен начин како да направите нешто што ќе ги израдува најмалите, користете ја својата фантазија за украсувањето.

loading...