Како да уништите BMW M3 за неколку минути?

Loading...

 

Еден млад дечко ни демонстрира како не треба да возиме BMW M3.

Тој си пронашол празен пат низ пустината Аризона каде што решил да ги покаже своите возачки способности. Но, не испаднасве како што очекувал.

Погледнете го видеото.

 

 

loading...
Loading...