Џеј Зи и подари на Ријана подарок од 200.000 долари. Причината?

Loading...

Крис Браун – Ријана романсата официјално е завршена, благодарение на нејзиниот ментор Џеј Зи.

Според најблиските на Ријана, Џеј Зи и луѓето од Рок Нејшн, се обидувале најмногу што можеле да ја држат Ријана на страна од Крис Браун, за кого веруваат дека ја уништува нејзината кариера.

По неколку недели вршење притисок, Ријана конечно попушти. „Кога имаш луѓе, на кои им веруваш, што секој ден ти кажуваат дека Крис Браун ја уништува мојата кариера… во еден момент сте  – навистина, заборави го“.

И токму тоа и го направи Ријана. По брзата романса, таа официјално го отпушти Крис Браун и официјално покажа пред светот кога на нејзиниот Твитер профил објави дека е сингл.

И за ова Рири беше наградена со подарок од Џеј Зи – Порше 911 Турбо, кое чини околу 200.000 долари.

loading...
Loading...