Боби Кристина, ќерката на Витни Хјустон наследи 20 млн долари

Loading...

Боби Кристина конечно ги доби парите кои што ги наследи од својата покојна мајка Витни Хјустон.

Бабата на Боби, Чизи Хјустон, се повлече од нејзиниот план да направи измени во исплатата на наследството од нејзината покојна ќерка, до нејзината внука. ТМЗ изјави дека Чизи чувствувала дека е прерано Боби Кристина да добие и да се снаоѓа со толкава сума на пари, но на крајот попушти и оригиналната исплата ќе остане иста.

 Боби Кристина ќе добие околу 20 милиони долари во три одделни исплати. Таа ке добие 10 % кога ќе наполни 21 година, односно 2 милиони долари, некаде околу 20 % на 25 годишна возраст, тоа би било 4 милиони долари и остатокот кога ќе наполни 30 години – 16 милиони долари.

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

 

loading...
Loading...