Пепе: Моето име е Пабло, што барам тука…

Loading...

 

Медиумите пренесуваат за првите зборови на Пепе откако се пробудил во болницата.

Имено, по самото будење тој не знаел за себе си, па работата отишла до таму што дури рекол „ Моето име е Пабло, што барам тука… “.

Сево ова се случува по ударот со глава со Икер Касиљас, тимскиот колега на Пепе, тој остана бес свест и веднаш беше префрлен во болницата каде добил интензивна нега.

 

loading...
Loading...