Фото: Наталиа Сивиек за „Плејбој“ (18+)

Loading...

Наталиа Сивиек, полскиот модел, девојката која беше споредена со Лариса Рикелме, односно беше наречена „Полската Лариса Рикелме“, погледнете ја фото-галеријата каде Наталиа позираше за „Playboy“.

И за крај…

loading...