Сајмон Кауел: Жељко, Емина, Кристина…Да ме е*е денот кога ви ја продадов линценцата за Х Фактор!

Loading...

Твитот на Сајмон кој стана хит. 
На социјалните мрежи кружи интересен твит на Сајмон Кауел.
Жељко, Емина, Кристина. Да ме е*е денот кога ви ја продадов линценцата“ е текстот на неговиот Твитер статус.

 

 
Секако станува збор за интересна фотомонтажа 🙂 
На социјалните мрежи кружи интересен твит на Сајмон Кауел.
Жељко, Емина, Кристина. Да ме е*е денот кога

loading...
Loading...