(ФОТО) Касано навистина бил фан на Интер од мали нозе

  Стигна потврда дека Касано бил голем фан на Интер уште од мали нозе, откако неодамна изјави во медиумите таква сторија по неговото преминување во тимот на Интер Имено, како 11-годишник, Антонио Касано пред преселбата во Бари бил на проба во Интер со кого требало да потпише договор. На сликата убаво е потврдено дека Касано бил навистина голем фан на Интер, како што тој изјави претходно.

Пронајдете не на следниве мрежи: