Фото: Паралела како се живееше пред мобилните телефони а како се живее денес

Loading...

Секојдневно слушаме дека живееме во глобален, модерен свет, но дали некогаш сме застанале да се запрашаме како тоа навистина изгледа и што тоа всушност значи?

Преку овој краток стрип можеме добро да ви доловиме како мобилните телефони го сменија нашиот живот.

 

 

 

 

 

 

loading...