Прирачник: Секс пози за во кола

Loading...

Да имате секс во кола не е ни малку едноставно, вие кои сте пробале знаете дека не е ни малку едноставно како што изгледа.

 
Сигурни сме да имате тешкотии со избегнувањето на седиштата, воланот, менувачот, па и контролната табла, а при тоа да се намачите да се сместите во идеалната положба со која би можеле да ја изведите акцијата до крај.
 
Еве неколку совети како да ја направите вашата “вожња” полесна.
Пози и активности – Постојат неколку пози кои ќе ви го направат сексот полесен и позабавен. Додека одлучувате како и кога да имете секс во кола, земете ги во обзир овие маневри и локации:
 
Предно седиште: Поместете го седиштето колку што е можно кон назад. Машкото може да седне. Девојката може да седне врз него и да “вози”, може да биде свртена кон него или кон шофершавната, и рацете може да ги постави на контролната табла како потпирач.

 
Надворешниста на автомобилот:
Хаубата на автомобилот е одлична платформа за различни активности: Машкото може да да се спушти малку понадолу, до препоните на жената, додека таа ги одмара нозете на неговите рамења, задникот на работ од автомобилот или може да влезе во него, од пред или отпозади, додека таа се потпира на шофершајвната. Покрај тоа, ќе уживате во свеж воздух.

Да имате секс во кола не е ни малку едноставно, вие кои

loading...