Бред и Анџелина им дозволуваат на своите деца да откачат

Loading...

Можеби повеќето родители се згрчени кога станува збор за нивните деца, меѓутоа се чини, дека кога Анџелина и Бред ќе ја посетат пицеријата Арис во Спрингфилд, Мисури, ги пуштаат своите деца да се забавуваат до безсвест. 

Близок извор на семејството изјави: „Целата пицерија се затвора преку цела вечер и децата почнуваат со лудата забава. Скокаат на маси па дури и фрлаат храна едни на други. Бред и Анџелина седат и разговараат додека децата трчаат наоколу“.

Можеби Бред и Анџелина претеруваат со својата слава.

Вистина е дека дури и на најпристојните деца им е потребно некогаш да ги прекршат правилата и да се издуваат, меѓутоа ова малку наликува на лошо родителство. И ако веќе им го дозволуваат ова, зошто не би го правеле тоа дома, во својата куќа, наместо да затвраат јавно место?

Битно е како се воспитуваат децата. Вака може само да им покажете, дека ако имате доволно пари, може да се однесувате спрема другите луѓе и нивната сопственост како да се небитни.

Изгледа Анџелина и Бред премногу ги размазуваат своите деца.

 

Copyright 2012 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.

loading...
Loading...