Разговорот на Заев излезе во јавноста

Потпретседателот на СДСМ, Зоран Заев јасно кажа дека опозицијата е подготвена да пука доколку власта не попушти пред нивните уцени. Тој најавува дека спремаат хаос, насилство и тепање.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На „YouTube“  се појави целиот материјал во кој Заев мислејќи дека зборува со првиот човек на социјалдемократската младина во Крива Паланка ги открива насилните сценарија на СДСМ.

Тој јасно кажува дека СДСМ нема да излезе на претстојните локални избори, а ако ВМРО-ДПМНЕ оди сама, ќе има пукање.

Ова е целиот разговор на Зоран Заев со новинарот на Нетпрес кој се претстави како претседател на социјалдемократската младина во Крива Паланка.

Loading...