Која е посекси; Мајката или ќерката?

Carolina Guerra и Janeth Molina се ослободиле од непотребната облека и позирале само во долна облека за новиот број на магазинот “SoHo”.

Покрај тоа што ги делат убавината и добриот излед тие ги делат и гените. Разликата во годините воопшто не се забележува, и покрај тоа што Carolina и Janeth се мајка и ќерка.

Carolina Guerra и Janeth Molina се ослободиле од непотр

Пронајдете не на следниве мрежи: