Беличанец: Неутралните се идиоти(видео)

Loading...

Роберто Беличанец, стручњакот за политика, медиуми……

Слушнете ја неговата изјава дека во политиката не учествуваат само животните и вараврите, а неутралните се идиоти.

 

loading...
Loading...