Јани се пијани -Ние сме со Јани, ама Јани не е со сите

Loading...

 

Погледнете како Јани од Битола „работно“ го поминува времето.

Еве како се води кампања за градоначалник на Скопје. Кандидатите на СДСМ продолжуваат да тонат.

loading...
Loading...