Јани си пие…

Погледнете како Јани од Битола „работно“ го поминува времето.

Како што можете да забележите Јани си пие на оваа слика додека во Скопје ги блокираат сите државни институции и се трудеа Македонија да не донесе буџет по секоја цена. На оваа слика се гледа нешто сосема спротивно. Пиење и славење. Наспроти имиџот што сакаат да го направат дека се грижат за државта и ништо не е важно.

Се разбира нас ни јасно дека настапот на Јани Макрадули беше глума, само не ни е јасно кои се двете девојчиња до него на сликата. Да не се можеби малолетни? Дали ова е вистинското лице на Јани и СДСМ?

 

Пронајдете не на следниве мрежи: