Новото BMW M3

Loading...

 

 

Новото BMW M3се очекува да се појави во 2014 година во март на саемот во Женева.

Новиот убавец се очекува да произведува околу 450 КС со 650 Nm вртежи и ќе биде првиот М3 со шест цилиндарски турбо мотор. Кај овој модел електронскиот М диференцијал ќе биде задржан од неговиот претходник.

Во дизајнот не се очекуваат драстични промени. Тежината на новото BMW M3 се очекува да биде намалена. Негови конкуренти ќе бидат Mercedes-Benz c63 и Audi RS5.

loading...
Loading...