12 машки лаги пред секс

Loading...

  – Ај дојди кај мене, сакам само да се гушкаме.
– Соблечи ги алиштата, не ми е до секс, туку само ми се допаѓа чувството на твојата кожа допрена врз мојата.
– Речиси никогаш немам секс по првата средба.
– Ладно е овде, да се пикнеме под ќебињата и да се галиме.
– Убава си и би ми било чест доколку се разбудам покрај тебе.
– Нема да кажам, ти се колнам.
– Сакам само да се избањаме заедно, ништо повеќе.
– Сакаш да дојдеш кај мене да го запознаеш моето куче (иако е 2 часот наутро)?
– Малку само ќе го ставам, не целиот.
– Имам многу јака полициска униформа во собата… сакаш да ја видиш?
– Не мора да ми возвратиш, само уживај …
– Еј сакаш да гледаме телевизија кај тебе во соба? Ќе даваат некој романтичен добар филм.
Извор: lady.mk  – Ај дојди кај мене, сакам само да се гушкаме.
– Соблечи ги алиштата, не м

loading...