12-те познати мажи кои сами успеале во животот!

Loading...

Сите ние го започнавме животот со метална лажичка во устата, но како ќе продолжиме понатаму зависи само од нашата волја и желба за успех. Погледнете ја листата на 12-те луѓе кои сами успеале во животот:1. Yvon Chouinard 

2. Preston Tucker
 

3. Steve Jobs 

4. Frederick Douglass

 
5. Daniel E. Williams

 
6. John D. Rockefeller 

 

7. Walt Disney

8. Ralph Lauren 

 
9. Jay-Z

 
10. Andrew Carnegie

 
11. Ray Kroc

 
12. Mark Cuban
1. Yvon Chouinard 

loading...
Loading...