BMW претстави нова генерација на полициски возила

Loading...

 

BMW во Германија, Лајпциг ќе ги претстави наредната генерација на полициски возила.

Се работи за пет BMW модели на автомобили: 3, X3, 7, X5 и i3.Погледнете ги полициските автомобили на фотографиите.

loading...
Loading...