14 години го криел трупот од љубовницата во станот

Кан Ваи Нам (53), го убил своето семејство во мај, 2000 година. Мотивот за убиството е дека во тоа време бил соочен со коцкарски долгови и не можел да ги обезбеди потребните пари за да ги задоволи нивните потреби.Тој цели 14 години незабележано ги чувал труповите од својата љубовница и нивните две деца, скриени под креветот во изнајмениот стан во Шенжен.
Телата се пронајдени кога осомничениот Кан барал од својот станодавец да му испрати чистачки да му го исчистат станот додека е отсутен.
Кога пристигнала, чистачката осетила непријатен мирис кој доаѓал од сандакот кој што се наоѓал под креветот. Жената го отворила и ги видела труповите од љубовницата и децата кои биле во фаза на распаѓање.
Според првичните информации, Кан ја задавил жената, а децата ги задушил на спиење. По извршувањето на убиството се иселил од тој стан, а труповите ги префрлил во сандаци за да ги избегне сомнежите од околината.Тој цели 14 години незабележано ги чувал труповите од својата љубовница и нивните две деца, скриени под креветот во изнајмениот стан во Шенжен.

Пронајдете не на следниве мрежи: