14 години од смртта: Цеца го посети гробот на Аркан

Loading...

„Аркан е присутен во секој ден од мојот живот, секој ден се повеќе ми недостасува“ – рекла пејачката на гробиштата, се појавила во придружба на синот Вељко и сестра и Лидија. Најголемата фолк ѕвезда во Србија Светлана Цеца Ражњатовиќ, денес го посетила гробот на својот покоен сопруг Жељко Ражњатовиќ – Аркан, кој е убиен пред 14 години во хотелот „Интерконтинентал“.

Четиринаесетгодишниот помен е одбележан денес во 12 часот на Новите гробишта. Цеца на гробиштата стигнала во придружба на синот Вељко и сестрата Лидија. На гробиштата биле и Аркановата родена сестра, кумот Борислав Пелевиќ и нговите соборци.
„Аркан е присутен секој ден во мојот живот, секој ден се повеќе ми недостасува“ – рекла пејачката за „Ало“.
Во денешниот број на „Политици“ не е објавен ниеден член на поранешниот командант на Српската доброволна гарда. Најголемата фолк ѕвезда во Србија Светлана Цеца Ражњатовиќ, денес го посетила гробот на својот покоен сопруг Жељко Ражњатовиќ – Аркан, кој е

loading...
Loading...