BMW Gran Turismo серија 3 – шпиунски фотографии

Loading...

 

Gran Turismo моделот на BMW  е со средна големина, која со својот изглед ќе биде сличен на мал GT серија 5. Иако успеавме да добиеме свежи фотографии, сепак ќе мора да почекаме за да дознаеме што се наоѓа под хаубата. Според сликите можеме да заклучиме дека внатрешноста на автомобилот е слична со онаа на BMW 3.

 

loading...
Loading...