Погледнете го незапирливиот Фалкао

Loading...

 

Желбата на Колумбиецот Фалкао му се оствари! Тој изјави: „Секогаш сонував да постигнувам многу голови. Благодарам на Господ за оваа можност “.

 

 

loading...
Loading...