15-годишно момче се наоѓа во критична состојба откако било жртва на групно силување

15-годишно момче се наоѓа во критична состојба во болница, откако групно беше силувано од страна на тројца мажи и двајца постари тинејџери на забава во Кентаки.Напаѓачите на момчето наводно го снимиле нападот на мобилен телефон. Властите не знаат дали снимката беше дистрибуирана на интернет.
Тајлер Пери (19), Дејтон Рос Џонс (20) и Семјуел Милер (18), се обвинети за сериозен сексуален напад, принудување на малолетно лице за сексуални перформанси и злоупотреба на малолетно лице.
За сите тројца е одредена кауција од 1 милион долари.
Џонс и Милер се соочуваат со дополнителни обвиненија за дистрибуирање на експлицитна содржина со малолетници, додека Пери се соочува и со обвинение за обид на фалсификување докази.Напаѓачите на момчето наводно го снимиле нападот на мобилен телефон. Властите не знаат дали снимката беше дистрибуирана на интернет.
Тајлер

Пронајдете не на следниве мрежи: