15 нешта кои рестораните не сакаат да ги знаете

Loading...

Во рестораните по светот и кај нас имаат валкани мали тајни кои тие не би сакале ниту еден клиент да ги дознае. Ние успеавме да дојдеме да некои од нив кои ќе ги споделиме со вас:1. Ако главниот готвач излезе да вечера во ресторан, три работи речиси никогаш не би нарачал – пилешко, тестенини и пица. Тоа го одговориле 86% од испитаните готвачи при една спроведена студија.
2. Двајца од тројца готвачи признаваат дека ако храната падне на подот во кујната, тие ја креваат, мијат и ја користат.
3. Лебот, донесен исечен на парчиња, речиси секогаш содржи парчиња леб останати од друга маса.
Прочитајте повеќе на najadise.mk1. Ако главниот готвач излезе да вечера во ресторан, три работи речиси никогаш не би нарачал – пилешко, тестенини и пи

loading...
Loading...