150 супер автомобили на едно место

Loading...

Ако се прашувате каде би можело да се сместат 150 автомобили без да направат гужва и застој, одговорот е едноставен – аеродром. Еве како изгледа и како звучи кога 150 супер автомобили ќе се најдат на едно место.Британското здружение на возачи на супер-автомобили, кое се вика „Supercar Driver“ одржа четврта годишнина под името „Secret Meet’ односно „Тајниот состанок“ на авионската писта во Британија.
Меѓу овие 150 автомобили кои дошле на овој собир најпрестежни се McLaren P1, Ferrari Enzo, Lamborghini Countach, Ferrari F4o LM, Ford 720 Mirage i Jaguar XJ220.
Ова видео е вистинско уживање за очи и уши за сите љубители на супер-автомобили.Британското здружение на возачи на супер-автомобили, кое се вика „Supercar Driver“ одржа четврта годишнина под името „Secret Meet

loading...
Loading...