Нова генерација на Ламбoрџини Галјардо

Loading...

Според најавите новата генерација на Ламбурџини Галјардо на пазарот ќе стигне во 2014 година.

Засега познато е дека новата генерација Галјардо ќе има V10мотор од својот претходник и менувачот ќе биде достапен со DCT пренос.

Новиот Галјардо ќе биде олеснет и се очекува да има подобри перформанси од својот претходник.

loading...
Loading...