Како да направите Ламборџини за $10.000 долари?

Loading...

Ван Џијан успеал да направи копија на Ламборџини за $10.000 долари. Негова најголема страст му се автомобилите. Иако тој е фармер успеал да направи копија на Ламборџини од стари делови од Нисан и Сантана. Погледнете го видеото.

 

 

 

loading...
Loading...