Одлични вести за состојбата на Шумахер!

Loading...

Неверојатни вести за Шумахер, пишува весникот The Telegraph: Легендарниот германски возач почнал да реагира на терапијата.„Михаил Шумахер почна да реагира на лекувањето и наскоро ќе излезе од оваа тешка ситуација“ – соопшти поранешниот шеф на Ферари, Лука ди Монтеземоло.
Состојбата на возачот од Формула 1, кој удри тешко со главата во камен додека скијал – се подобрува, пишува весникот.
„Знам дека Шумахер е многу силен и благодарение на неговата решителност тој ќе се разбуди“ – вели уште Лука.
Шумахер помина 6 месеци во кома, по што од септември 2014 година беше преместен да се лекува во неговата вила лоцирана на брегот на Женевското Езеро.
Оттогаш се појавија многу шпекулации за состојбата на возачот.„Михаил Шумахер почна да реагира на лекувањето и наскоро ќе излезе од оваа тешка ситуација“ – соопшти поранешниот шеф на Ферари, Лука д

loading...