Полициско BMW М5 со 560 КС

Loading...

 

Новото BMW M5 е автомобил кој е прилагодлив за многу работи, а сега успеал и да влезе во државните служби како полициски автомобил.

 

Моторот ќе произведува цели 560 КС и 680 Nm. Овој автомобил е предвиден за амерички пазар и неговиот брзиномер ќе покажува во милји на саат.

Веруваме дека криминалот на улиците драстично ќе се намали поради овој супериорен полициски автомобил.

loading...
Loading...