Девет фудбалери заработуваат повеќе од Роналдо

Loading...

Ето заработува дури двојно повеќе од КР7, дури 20 милиони евра, наспроти 10-те на Кристиано Роналдо.

Година по година, Кристиано Роналдо се искачува на подиумот со речиси сите трофеи, како индивидуални, така тимски, но, неговото име сеуште не фигурира во топ 3 најдобро платени фудбалери.

„Марка“ објави листа на фудбалери и нивната заработувачка на годишно ниво.

Извор/Фото: „Марка“

loading...
Loading...