Видео: „ФУДБАЛСКИОТ ВОЛШЕБНИК“ Нејмар полека но сигурно станува миленик на целата спортска јавност!!!

Loading...

Нејмар Да Силва Сантош Јуниор, 20-годишниот фудбалер на Сантош кој е еден од најталентираните фудбалери во светот, и покрај обидите на големите европски гиганти да стигнат до толку драгоцениот потпис на Нејмар, тој неколку пати изјавуваше дека сака да му помогне на својот тим онолку колку што може, фудбалска ѕвезда? Не, ние би рекле „ФУДБАЛСКИ ВОЛШЕБНИК СО ТОПКАТА“ кој ги има сите предиспозиции да стане славен фудбалер во манирите на светските фудбалски имиња.

Уживајте во „ФУДБАЛСКИТЕ МАЈСТОРИИ“ на Нејмар…

 

loading...
Loading...