ВИДЕО: Вакво нешто во фудбалот до сега сигурно не сте виделе!!!

 

Ова се фанови на еден тим од Шведска на кои им дојде и тоа како иновативна идеа за да се забавуваат на трибината, како се поместува помошникот судија, така и они…

Пронајдете не на следниве мрежи: