Кога Бугари ќе направат од Tојота Ламборџини

Loading...

 

Тојота МР2 е фин мал спортски автомобил со средишно позициониран мотор, прилично ценет и во својата природна форма иако има совршена основа за правење реплика на суперавтомобил.

Оваа реплика ни доаѓа од соседна Бугарија и е од 1992 година со 2-литарски бензиски мотор и 163 КС.

МР2 е претворен во Ламборџини Марчеилаго и се продава на сајтот на eBay за 25.000 евра штое прилично евтино за суперавтомобил.

Погледнете ги фотографиите:

loading...
Loading...