Возете се како Бонд. Џејмс Бонд

Loading...

 

Еден од заштитните знакови на агентот 007 е неговиот Астон Мартин спортски автомобил, кој наскоро ќе биде ѕвезда на аукцијата по повод пола век од првото појавување на Бонд на филмските платна.

Овој Астон Мартин ДБС со две врати го возеше Даниел Крег во „Quantum of Solace“.Се очекува овој Бонд автомобил да достигне цена и до 189 илјади евра. Аукцијата ќе се одрржи на 5ти октомври.

 

loading...
Loading...