18 годишно момче починало откако паднало под комбајн, а само еден ден пред тоа на Фејсбук…

Милош Равиќ(18) од Крагуевац погинал во среда навечер во стравичен судар кога со својот голф влетал под комбајн. Несреќното момче погиналo na 200 метри од својата семејна куќа и тоа еден ден пред да замине на одмор. Неговиот автомобил буквално влетал под машината. А неговото тело едвај било извадено. 
Полицијата соопштила дека момчето е мртво. 
-Бил со другарите во школкскиот двор. Отишле кај Милош дома за да се спремаат за во Грција. Утрото требало да појдат на море. Другарите пошле по друг пат а Милош продолжил право, а зошто никој не знае. После неколку секунди се слушнал стравичен тресок. Не можам да го извадам тоа од глава- вели роднина на Милош.

 

Се претпоставува дека момчето не успало да ја совлада кривината па затоа дошло до несреќа.
Пораката на Фејсбук: 
Милош претходната година завршил во училуште во Крагуевац. Никој од роднините не разбира зошто пошол по тој пат. На фејсбук ден пред смртта напишал „На секоја среќа и пресудува некој трет“ ( „Svakoj sreći presudi neko treći“.).
 
 
 Несреќното момче погиналo na 200 метри од својата семејна куќа и тоа еден ден пред да замине на одмор. Неговиот автомобил буквално влетал под машин

Пронајдете не на следниве мрежи: