Ферари 458 Италија со АДВ фелни

Loading...

 

Ферари 458 Италија, фантастичниот италијански модел со V8 мотор, е автомобил кој нема нешто што  недостига,му недостига кога е во прашање изгледот, силата и се разбира брзината. Но, тоа не значи дека неможе да се направи уште по привлечен.

Америчката тјунинг куќа, Advance One Wheels, одлучила да направи тоа што најдобро знае, а тоа е да му постави нови фелни. И тоа не било какви ADV5.OTS црни фелни.

Погледнете ги фотографиите.

 

loading...
Loading...