19-ти ден како Берово маршира ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

Беровчани и денес, 19-ти ден по ред, се приклучува на протестниот марш на граѓанската иницијатива „За заедничка Македонија“.Граѓаните од Берово порачуваат дека нема да дозволат федерализација на Македонија и се противат на реализирање на Тиранската платформа во земјава. Тие порачуваат дека ќе продолжат да протестираат во одбрана на унитарноста на татковината.Граѓаните од Берово порачуваат дека нема да дозволат федерализација на Македонија и се противат на реализирање на Тиранската платформа во земјава.

Пронајдете не на следниве мрежи: