Први шпиунски фотограгии на новиот Renault Clio RS

Loading...

Успеавме да пронајдеме првите шпиунски фотографии на новиот  Renault Clio RS. Наместо стариот 2.0 литарски бензиски мотор ќе биде вграден нов четвороцилиндричен агрегат со турбо компресор кој ќе произведува околу 200 КС. Шестостепениот менувач, силата на овој автомобил ќе ја распределува на предните тркала.

loading...
Loading...